Limarsko lakirerska radionica

TOYOTA ФИНАНС

Auto limarija


Limarsko lakirerska radionica sa približno 500 kvadrata radioničkog prostora, svojim klijentima pruža usluge auto limarije i lakiranja po najvišim Toyota standardima. Limarsko lakirerska radionica je opremljena najsavremenijom opremom i specijalnim alatima, prema specifikaciji koju je propisala Toyota, što uz stručno i obučeno osoblje garantuje vrhunski kvalitet obavljenih radova.

Oprema, poput stolova i šablona za popravku karoserije, omogućava sve vrste popravki: od najsitnijih ogrebotina do velikih havarija. Savremena merna oprema garantuje da će vozilo nakon popravke biti 100% u merama koje je propisao proizvođač i jednako bezbedno kao i pre intervencije.


Naši servisni savetnici će u slučaju potrebe:
-izvršiti prijem vozila
-pomoći vam u komunikaciji sa osiguravajućim društvima i njihovim proceniteljima
-posavetovati vas o najprikladnijem načinu za popravku vozila i najpovoljnijoj opciji plaćanja.


Auto lakiranje


Najveću pretnju boji vašeg automobila čine atmosferske prilike. Vlaga, kisele kiše, ekstremna toplota i hladnoća, pesak, kamenčići, so i posebno ultraljubičasto zračenje svakodnevno degradiraju boju vašeg vozila. Zbog svega toga se na karoseriji automobila mogu pojaviti pukotine, ljuštenja i izbledelost.

Najveći broj vlasnika vozila želi da njihov auto uvek izgleda kao „nov“. Zbog toga u Toyota Centru Beograd nudimo mogućnost farbanja po najvišim Toyota standardima.

Toyota Centar Beograd poseduje najsavremeniju pripremnu stanicu, komoru za lakiranje i ostalu vrhunsku lakirersku opremu i alate, što uz upotrebu najkvalitenijih boja, lakova i ostalih materijala garantuje prepoznatljivi Toyota kvalitet, trajnost i visoki sjaj lakiranih površina.


Toyota proizvođač je propisao garanciju na boju i lak u trajanju od tri godine bez obzira na kilometražu (osim tovarnog prostora koji je pokriven garancijom godinu dana).


Toyota ProTect


Ništa se ne može uporediti sa salonskim sjajem novog vozila. Međutim, održavanje tog prvobitnog izgleda je uvek bilo teško, ako ne i nemoguće. Do sada.

Toyota ProTect je revolucionalni novi premaz potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, koji obezbeđuje visok nivo zaštite površina vozila i koji je sada dostupan u Tojota Centru Beograd a primenljiv je na sve tipove vozila, bez obzira na marku.

Samo jednom primenom obezbeđuje Vašem vozilu garantovanu zaštitu punih pet godina.

Toyota ProTect nije tradicionalni voštani ni napredni polimerni premaz. To je potpuno nova tehnologija koja formira molekularnu vezu sa farbanim površinama vašeg vozila stvarajući ekstremno snažnu i izdržljivu zaštitu.


ToyotaProTect


-Formira keramički tvrd završni sloj koji se sjedinjuje sa farbom.
-Štiti od saobraćajne prljavštine, zagađenja, kiselih kiša, rastvarača, ptičjeg izmeta i sličnog.
-Vodo-odbojnost održava salonski svež izgled Vašeg vozila duže vreme.
-Ne zahteva se mesečno konzerviranje za održavanje garancije
-Savršen način za obnavljanje sjaja starijih vozila
-Traje mnogostruko duže od naprednih polimernih premaza
-Garantovana zaštita boje 5 godina od datuma primene
-Proizvod takođe štiti površine naplataka od lakih legura i tekstilne presvlake enterijera


Cene Toyota Protect usluge:


-Spoljne površine: 155 eura*
-Alu felne: 36 eura*
-Unutrašnje tekstilne površine: 59 eura*


*Cena usluge formira se u RSD po srednjem kursu NBS na dan prodaje uz dozvoljeno otstupanja od ±5%. Moguće su izmene preporučenih cena proizvoda Toyota ProTect u skladu sa promenama cenovnika rezervnih delova i dodatne opreme Toyota. Navedene cene su sa uključenim PDV-om.

 


Poliranje farova

 


Farovi su neprestano izloženo različitim uticajima koji im skraćuju vek trajanja i smanjuju performanse... Tokom vremena postaju zamućeni, požuteli, matiraju i prestaju da dobro izvršavaju osnovnu funkciju - da osvetljavaju put.


Različita fizička oštećenja kao i hemijsko-termički uticaji (uticaj sunčevih zraka, niskih i naglih promena temperature, stalnog rada farova) doprinose oštećenju spoljne površine fara. Osim što dolazi do smanjene vidljivosti puta odnosno manje uočljivosti vozila, kao najopasnijih posledica, narušava se i ukupan vizuelni utisak celog automobila.


Korišćenjem profesionalnih setova tokom poliranja farova skida se ošećeni sloj, vrši ravnanje spoljne površine i nanošenje zaštitnog premaza. Kompletna intervencija izvodi se na spoljnoj strani, na samom vozilu bez skidanja farova Za veoma kratko vreme stari farovi postaće skoro kao novi.

 

 
Šta raditi u slučaju oštećenja vozila?

 

 

 • U slučaju da vam se dogodi neželjena situacija, oštećenje karoserije ili laka na vozilu u saobraćajnoj nezgodi ili na neki drugi način, preporučujemo nekoliko saveta:

 

- pozovite vašeg servisnog savetnika i dogovorite prijem vozila

- zajedno sa servisnim savetnikom pogledajte nastalo oštećenje

- dobićete najbolji savet kako izvršiti popravku.

 

    • U slučaju popravke iz vlastitih sredstava:

 

- servisni savetnik će vam pripremiti  predračun sa detaljno objašnjenim sadržajem popravke i predviđenim vremenom trajanja

- utvrdite način plaćanja i dajte saglasnost za početak radova

- po završetku popravke, zajedno sa savetnikom pregledajte vaše vozilo i uverite se u kvalitet popravke i obavljenih radova

- izmirite obavezu plaćanjapreuzmite vaše vozilo.

 

        • U slučaju popravke preko osiguravajućeg društva:

 

-kontaktirajte vaše osiguranje ili osiguranje koje pokriva nastalu popravku, kako bi što pre angažovali procenitelja štete

-nakon izdavanja zapisnika o proceni štete,  servisni savetnik će na osnovu istog pripremiti predračun radova i definisati vreme za završetak radova

- neophodno je da osiguravajuće društvo dostavi servisnom odeljenju garanciju plaćanja u vidu pismene saglasnosti na izdati predračun

- nakon kompletiranja potrebne dokumentacije, servis će uzeti vozilo u rad

- po završetku radova, zajedno sa savetnikom pregledajte vozilo i uverite se u kvalitet popravke i obavljenih radova

- preuzmite račun od servisnog savetnika preuzmite vaše vozilo.