E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Toyota osiguranje

Toyota Centar Beograd vam obezbeđuje da na jednom mestu završite sve:


-kupovina osiguranja
-procena štete
-usluge servisa
-kao i najveći broj zamenskih vozila


Toyota osiguranje je ekskluzivni paket osiguranja koji svim vlasnicima Toyota vozila omogućava da po najboljim uslovima na našem tržištu zaključe kasko osiguranje i obezbede sigurnu, brzu i kvalitetnu zaštitu svog vozila u Toyoti Centar Beograd.


Info telefon za kasko osiguranje Toyota vozila:
011 220 9805 (radnim danom: 08 - 20h; subotom: 09 -14)


www.toyota.rs


Osim uštede dragocenog vremena, jer su Vam na istom mestu omogućeni i vozilo vrhunskog kvaliteta i najbolja zaštita od mogućih neželjenih situacija, kupovinom TOYOTA OSIGURANJA ostvarujete i brojne pogodnosti, kao što su: 


1. Novo vozilo u slučaju totalne štete u prvoj godini


Tokom prve godine, u slučaju krađe vozila, na primer, TOYOTA OSIGURANJE isplaćuje vrednost novog automobila bez amortizacije, odnosno, neće vam se umanjiti vednosti vozila na osnovu starosti, pređene kilometraže itd.


2. Maksimalni bonus od 50% nakon tri godine, sa zaštićenim bonusom kod prve štete.


Nakon prve godine bez ostvarene štete ostvarujete pravo na 15% bonusa, nakon druge još 15%, a nakon treće još 20%, što znači da već u četvrtu godinu ulazite sa maksimalnih 50% bonusa!


Ostvarivanjem maksimalnog bonusa ostvarili ste pravo i na zaštićeni bonus kod prve štete, što znači da nakon prvog štetnog događaja, bez obzira na visinu štete, ne gubite bonus već Vam ostaje maksimalnih 50%.


3. Do 5 dana zamensko vozilo


Ukoliko vam se auto nalazi na popravci dobićete zamensko vozilo. 


4. Lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva - One Stop Shop


U slučaju štetnog događaja, sve potrebne radnje u ostvarivanju Vašeg osiguranja - od prijave štete i podnošenja zahteva, preko plaćanja učešća, do popravke vozila, završavate na jednom mestu, tj. u bilo kom Toyota ovlašćenom servisu.


5. Posebni uslovi kod procene štete kod polovnih Toyota vozila


Prilikom nastanka delimične štete koristimo najniže stope amortizacije po katalogu AMSS-a, što znači da je mogućnost proglašenja totalne štete manja nego po regularnom obračunu. Drugim rečima, prilikom velike štete na polovnom vozilu mnogo je veća šansa da Vam se popravi auto nego da se proglasi totalna šteta.


6. Brza isplata štete


7. Članstvo u Wiener klubu sa mnoštvom pogodnosti


10% popusta na Wiener Städtische neživotna osiguranja* (putno, pomoć na putu, osiguranje kuće i stana…), popusti kod partnera Wiener Kluba na njihove usluge i proizvode. 


* Osim za osiguranje od autoodgovornosti.


8. Sezonske akcije sa mnoštvom poklona za sve Toyota klijente

 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.