E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Toyota C-HR

Ostavite uobičajeno iza sebe

Od

29.400 €


Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultat laboratorijskih ispitivanja regulisanih of strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti


Promenite perspektivu

U svetu prepunom običnog- budite izuzetak, narušite pravila i verujte u vrednost izuzetnog. Toyota C-HR svojim oštrim dizajnom zrači dinamičnošču dok poseduje izuzetnu snagu i neverovatan karakter SUV-a. Uživajte u avanturama sa novom Toyotom C-HR.
Put je vaš

Sa izvajanim, ugaonim eksterijerom Toyota C-HR ima jedinstvenu siluetu. Njena širina i progresivni stil joj daju duh dinamizma dok boje vrhunskog kvaliteta okreću glave i daju Toyoti C-HR neuobičajeni stav.

Vreme je da probudite gradU svetu prepunom običnog, budite izuzetak. Narušite pravila, odbacite stege i verujte u vrednost izuzetnog. Nova Toyota C-HR predstavlja upravo to. Ona je moderan kupe savremenog i oštrog dizajna, koji zrači dinamičnošću, i kompaktne siluete koja je simbol urbanog stila. Ona poseduje impozantnu pojavu, izuzetnu snagu i neverovatan karakter SUV-a. Prihvatite svoju izuzetnost, živite u skladu sa sobom i uživajte u avanturama koje su pred vama.

Uživajte u trenutkuPrimećujete dizajn i imate sluha za muziku, zbog toga je nova Toyota C-HR dizajnirana kako bi očarala vaša čula. Udobna i komforna sedišta sa motivima dijamanta koji daju dozu sofisticiranosti, kao i JBL zvučni sistem koji je stvoren da bi se u njemu uživalo.

Put je vašNovi nivo Hybrid iskustva je već stigao. Uz momentalnu snagu, reaktivno ubrzanje i odličnu efikasnost, ovo je Hybrid koji prkosi tradiciji. Vožnjom koja nameće autoritet, Toyota C-HR je urbani SUV koji osvaja svaki put, i to čini sa stilom.

Ostavite utisak

Pojavite se u velikom stilu, neka se za vama okreću. Vaš stav se ogleda u vašem automobilu: izuzetan stil koji zrači samopouzdanjem i nekonvencionalnošću. Zakoračite u luksuznu unutrašnjost, zgrabite volan i krenite u novu avanturu. Toyota C-HR je kompletan gradski SUV, spolja i iznutra.

Besprekorne performanse

Dinamična i izuzetno efikasna, uz svoje neverovatno
ubrzanje čini preticanje lakim,
a uz lakoću upravljanja, lako savladava svaki put.
Dobrodošli na novi nivo Hybrid iskustva.


Konfigurišite vašu Toyotu C-HR

Zadovoljite svoja čula

Unutrašnjost je izrađena od materijala prijatnih na dodir u kombinaciji sa crnim sjajnim komponentama, kako dan odmiče i pada mrak, atmosfera se menja i vi ste okruženi ugodno plavom svetlošću ambijentalnog osvetljenja.

Mi brinemo o bezbednosti, vaše je da uživate

Ohrabrujuće je znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih tehnologija na tržištu. Dok vi uživate u životu, Toyota C-HR brine o vašoj bezbednosti.

Pogledajte sigurnosne karakteristike

Pogledajte izbliza

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.