CHR0018a_21-2

Toyota C-HR

Zaboravite na obično

Zaboravite na obično

Mi u Toyoti verujemo da se vaš karakter ogleda u vašem automobilu: to je izuzetan stil sa istinskim samopouzdanjem koje prevazilazi uobičajeno. Sa inovativnom hibridnom tehnologijom koja upotpunjuje upečatljiv izgled, kultna Toyota C-HR je vaš idealan partner na putu.

Dare to be different

Usudite se i budite različiti

Izdvojte se u svetu punom dobro poznatih rešenja. Moderan kupe ugaonog dizajna i kompaktne siluete, Toyota C-HR hrabro krši pravila. Njene široke linije i zadivljujuća snaga pretvaraju se u zasluženu odu najboljem SUV automobilu koji možete pronaći.
Seamless hybrid performance

Nenadmašne hibridne performanse

Toyota C-HR ima sve što vam je potrebno za životnu avanturu. Izuzetno efikasan, nudi trenutno ubrzanje koje čini preticanje lakšim, izvršavajući lako sve vaše želje u vožnji kako biste mogli da savladate bilo koji put. Otključajte svet uz Toyota C-HR.
Details take centre stage

Detalji u centru pažnje

Udobna sedišta obuhvataju svaku konturu, dok detalji sa dijamantskom šarom dodaju notu luksuza. Meke površine, u kontrastu sa sjajnocrnim detaljima, donose osećaj savremenosti u unutrašnjosti. U smiraj dana, ambijentalno osvetljenje obasjava kabinu plavim sjajem.

Neka vas svako putovanje obuzme

Tehnologija unapređuje svako putovanje. Povežite pametni telefon da biste uživali u besprekornom povezivanju uz aplikacije Apple Carplay i Android Auto koje su integrisane u kontrolni ekran. Koristite i ekran osetljiv na dodir od 8 inča da biste pristupili svim svojim listama za reprodukciju, navigaciju i još mnogo toga – ne zaustavljajući život.
CHR2007a_21-1
CHR2009_21-1120
CHR5025_21-2
  • Život počinje klada se povežete Upoznajte sistem Toyota Smart Connect. Njegov revolucionarni paket Premium Connectivity vam omogućava da uživate u besprekornoj navigaciji na internetu, glasovnom agentu, kao i u informacijama o saobraćaju i događajima na putu u realnom vremenu. Dođite do svake destinacije na vreme, uz inteligentnu multimediju koja radi teži deo posla umesto vas.
  • Napredna i intuitivna multimedija Novi multimedijalni ekran osetljiv na dodir dijagonale 8 inča omogućava vam da jednim dodirom pristupite svim važnim informacijama o vožnji. Za to vreme, aplikacija MyT brine o svemu ostalom – od lociranja vašeg automobila do poboljšanja vaše hibridne vožnje.
  • Putovanje kao muzički doživljaj Svi volimo neki svoj ritam, zbog čega vam vrhunski Toyotin C-HR audio JBL sistem pruža uverljiv kvalitet zvuka poput onog na svirci uživo. Gde god da idete, život ima zvučnu podlogu, pa neka bude glasno.

TOYOTA C-HR GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više