Kasko Eco Bonus

TOYOTA ФИНАНС

Zajedničkim snagama, Toyota Srbija i Wiener Städtische osiguranje, lansirali su potpuno novu uslugu na našem tržištu namenjenu isključivo vlasnicima Toyota hibridno-električnih vozila– Kasko Eco Bonus!

Visina popusta koju možete ostvariti zavisi od učestalosti korišćenja čistog električnog (EV) pogona vašeg vozila. Visina primenjenog popusta na premiju osiguranja će biti veća, sa većim učešćem vožnje na čisti električni pogon u ukupnoj upotrebi vozila i većim brojem pređenih kilometara na ovaj pogon.
TOYOTA_FHI_SLICE 2_tcm-10-1967177

 

Vozite bezbednije

Vozite bezbednije koristeći svoj hibrid na najjednostavniji i najefikasniji mogući način.

Vozite ekonomičnije

Iskoristite svoj hibrid na najbolji način i naučite kako možete provesti više vremena vozeći u električnom režimu.

Uštedite na premijama osiguranja automobila

Što više kilometara vozite u električnom režimu, to ćete više uštedeti na premiji osiguranja prilikom sledećeg obnavljanja ugovora.

 

How does it work

Kako to funkconiše?

  • Ako vozite Toyota hibridno-električno vozilo, vaš automobil je potpuno povezan preko DCM uređaja.
  • Toyota mobilna aplikacija (MyT) će vam prikazati razdaljinu koju ste prešli u električnom režimu tako da možete naučiti kako da vozite svoj hibridno-električni automobil na najekonomičniji i najravnomerniji mogući način.
  • Vozite više u električnom režimu (EV), trošite manje novca za benzin, smanjite emisiju CO2 i uštedite na premiji prilikom obnove polise osiguranja.

Toyota osiguranje

  • U zavisnosti od odnosa pređenih kilometara u EV režimu i ukupnog broja pređenih kilometara, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije kasko osiguranja prilikom obnove polise.
  • Što više kilometara pređete u EV režimu, više uštedite, bezbedniji ste u saobraćaju i ujedno čuvate životnu sredinu.
How does it work

FAQS

Posetite lokalnog Toyota prodavca, član našeg tima će vas voditi kroz proces registracije i odgovoriti na sva druga pitanja koja budete imali.

Kasko Eco bonus obično traje 12 meseci od datuma kada ste sklopili ugovor, posle čega ćete imati priliku da ga obnovite.

Pošto ste uplatili Kasko Eco bonus osiguranje, preuzmite i registrujte se u Toyota mobilnoj aplikaciji (MyT) (najbolje tokom primopredaje vaše Toyote, tako da se vaša prva vožnja može odmah prikazati). Zatim se prijavite u povezane usluge aplikacije. Kada se prijavite pronaći ćete ikonu Insurance (osiguranje) u Toyota aplikaciji (MyT) kojoj možete pristupiti posle svakog putovanja, gde možete videti i kratko objašnjenje kako da koristite dostupne funkcije.

Kasko Eco bonus je dostupan za sve Toyota hibridno-električne modele, izuzev Plug in modela.

Osiguranje potpuno hibridno-električnog automobila  ima za cilj da vam pomogne kako biste na najbolji način iskoristili svoj automobil. Na osnovu pređenih kilometara u EV režimu u ukupnom broju pređenih kilometara, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije, prilikom obnavljanja osiguranja. Što više kilometara u EV režimu pređete, više uštedite. Na primer, ako je vaša ukupna kilometraža 500 km, a vaša EV kilometraža je 200 km, tada je vaše procentualno korišćenje EV režima 40% (200/500 km).

Na kraju perioda osiguranja dobićete popust  koji se primenjuje na vašu premiju prilikom obnavljanja osiguranja za sledeću godinu ili mesec, u zavisnosti od vaše lokalne ponude. Da biste se kvalifikovali za popust, može postojati minimalan broj EV kilometara koje morate preći, u zavisnosti od važeće lokalne ponude.

U svakom trenutku možete proveriti vaš učinak EV vožnje kao i da li se kvalifikujete za popust.
Kada otvorite Toyota Mobilnu aplikaciju (MyT), u početnom izboru primetićete ikonicu osiguranje (insurance) gde možete proveriti da li se kvalifikujete svojim postignutim učinkom EV vožnje.
Tačan rezultat svake vaše pojedinačne vožnje kao i savete za ekonomičniju vožnju i poboljšanje rezultata vašeg EV procenta vožnje možete pronaći odabirom ikonice hibridno učenje.