E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Corolla Cross


UŽIVAJTE U PUTOVANJU


Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultat laboratorijskih ispitivanja regulisanih of strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji
Zatvori
Pogledajte pravno obaveštenje

Stvoren za životne avanture


Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najmilijima sve što je potrebno da se uhvatite u koštac sa nepredvidivim obrtima porodičnog života. Zahvaljujući izuzetnoj ekonomičnosti u potrošnji goriva, mogućnosti pogona na sve točkove i prostranoj kabini sa intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da uživate u vožnji.Za vaše najdragocenije stvari

Malo stvari je tako nepredvidivo kao porodični život. Na sreću, Corolla Cross je opremljena tako da savlada svaki izazov koji vam se nađe na putu.


Saznajte više
Dokazana tehnologija budućnosti

Bilo da se radi o dužem putovanju ili ste u ulozi taksiste za svoju decu, tehnologija će vas lako odvesti tamo gde želite.


Saznajte više
Idite bilo gde sa samopouzdanjem


Gde god da krenete, Corolla Cross hibrid pete generacije neće izneveriti porodicu. Inteligentan pogon na sve točkove i snažna kontrola za vožnju uzbrdo znače da ste uvek spremni, tokom cele godine.


Saznajte više

POJEDNOSTAVITE SVAKODNEVICU

Kada ste zauzeti i u pokretu, bolje je kada je sve na jednom mestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu pruža upravo to. Nudeći inteligentnu vezu između vašeg pametnog telefona i automobila, MyT radi sve, od planiranja vašeg putovanja do kuće, do slanja ažuriranja i obaveštenja o servisnom održavanju. Funkcija Hybrid Coaching analizira vašu vožnju i govori vam kako možete da poboljšate efikasnost u potrošnji goriva na putu. MyT čini vožnju zabavnijom.


Saznajte više


Upoznajte Novu Corollu Cross

Istražite Corollu Cross pomoću naše aplikacije proširene stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i koristeći proširenu stvarnost pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla - ispred vaše kuće, u vašoj garaži ili čak u dnevnoj sobi . Da biste preuzeli aplikaciju, možete da posetite App Store ili Google Play prodavnicu koristeći veze ispod.


Preuzmite u App Store Preuzmite u Google PlayNaša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.