Održavanje i popravka

TOYOTA ФИНАНС

Redovno održavanje vozila


Vaša Toyota dizajnirana je za ekonomičnu vožnju i ekonomično održavanje. Kako bi vaše vozilo uvek bilo na vrhuncu efikasnosti neophodno je redovno ga održavati.

Postoje tri razloga zbog kojih je vašoj Toyoti potrebno da omogućite redovno održavanje:
- da bi očuvali maksimalne performanse, sigurnost i pouzdanost vozila
- da bi osigurali važenje garancije za delove čiji vek zavisi od redovnog održavanja
- da bi povećali prodajnu vrednost vaše Toyote

Prema preporuci Toyota proizvođača, vaše vozilo je potrebno servisirati svakih 15.000 km ili godinu dana, u zavisnosti koji od uslova se prvi ostvari.

I nezaboravite: „Zdrava“ Toyota = „Srećna“ Toyota


Express Servis


Sigurni smo da, kada dovezete vaše vozilo na redovan servis, ne želite da propustite visok kvalitet usluge koji se očekuje od Toyote. Želite da se sa vašim vozilom postupa stručno, sa puno pažnje ali bez gužve i nelagodnosti. Zbog toga smo razvili Toyota Express Servis, jer znamo da želite servis koji je prilagođen vašem načinu života!

Ključ uspeha Toyota Express Servisa nalazi se u specijalnoj opremi, posebno dizajniranoj za postizanje obećanih 60 minuta i dobro uigranoj ekipi mehaničara koji obezbeđuju postizanje dobro poznatog Toyota kvaliteta.

Toyota Express Servis traje maximalno 60 minuta. Izaberite odgovarajući termin za održavanje, dovezite vaš auto na vreme i 60 minuta kasnije možete krenuti dalje.

Za sledeći servis probajte Toyota Express Servis!