Toyota-prius-exterieur-bovenkant-blauw

Prius

OTMEN DIZAJN I IZUZETAN KOMFOR UZ NAJNOVIJU TEHNOLOGIJU
4.1 l/100 km

Potrošnja

94 g/km

Emisije CO2

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultata laboratorijskih ispitivanja regulisanih od strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji

Savremeni dizajn. Inteligentna vožnja.

Savremeni dizajn. Inteligentna vožnja.

Ovo je automobil savremenog izgleda koji odgovara njegovim naprednim mogućnostima. Novi dizajn je zadržao legendarnu, prepoznatljivu Priusovu siluetu, ali je i dopunjen savremenim, čistim linijama oblikovanim za optimalno strujanje vazduha.

Veoma efikasan. Istinski zabavan.

Veoma efikasan. Istinski zabavan.

Vožnja hibrida nikada nije bila uzbudljivija. Neprimetan prelazak između električnog i benzinskog pogona pruža dinamičko ubrzanje kada vam je potrebno, a uživaćete i u pogodnostima vrhunskih performansi i voznih svojstava zahvaljujući nižem centru gravitacije, naprednom ogibljenju i većoj linearnoj snazi.

Bolje prianjanje radi dodatne sigurnosti uz Hybrid AWD-i.

Bolje prianjanje radi dodatne sigurnosti uz Hybrid AWD-i.

Uvođenje inovacija se nastavlja uz Hybrid AWD-i. Ovaj sistem, konstruisan po meri Priusa, je prvi inteligentni pogon na sve točkove na automobilu ove klase. Konstruisan kako bi pružio dodatnu kontrolu nad vozilom na klizavim površinama, kao što je vožnja po kiši ili snegu.

PRIUS GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više