YARIS_X_E_KV_MOTION

Yaris Cross

OTKRIJTE RADOST HIBRIDA
Od
21.990 €
(sa PDV)

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultata laboratorijskih ispitivanja regulisanih od strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji

Zdravo, radosti hibrida

Spajajući snažan dizajn i nadmoćan pogled na put, Yaris Cross  nudi istinski SUV karakter u skladnoj karoseriji. Uz Hybrid AWD-i pogon, bez obzira šta donosi dan, uvek ćete sa samopouzdanjem nastaviti vožnju.

Najvažnije o modelu Toyota Yaris Cross

Always on the move

Uvek u pokretu

Uz povećano odstojanje od tla i povišenom pozicijom vozača, skladni Yaris Cross ohrabriće vas da osvojite grad na svoj način. Sa ugrađenim pametnim pogonom na svim točkovima, prostranom i praktičnom unutrašnjošću za svakodnevne potrebe, ispuniće svaki vaš zahtev, neprestano vas pokrećući.

Unbeatable poise in every situation

Nenadmašan u svakoj situaciji

Sa jedinstvenom kombinacijom hibrida i inteligentnog pogona na sva četiri točka, osećaćete se nezaustavljivo u Yaris Crossu. Njegov hibridni sistem sa samopunjenjem pruža performanse i ekonomičnost koja je nenadmašna u klasi, dok AWD-i pogon osigurava pouzdanu kontrolu u svakodnevnoj vožnji ili na klizavim površinama.

Always connected, never fazed

Uvek povezan, nikad nespreman

Uz sistem Toyota Smart Connect uvek putujete bez stresa. Novi ekran osetljiv na dodir, u HD rezoluciji, dijagonale 9 inča, daje pristup navigaciji preko interneta, sa obaveštenjima o stanju u saobraćaju u realnom vremenu, kao i mogućnost povezivanja pametnog telefona, uključujući aplikacije  Apple CarPlay™ i Android Auto™. Yaris Cross omogućava udobnost i kontrolu dodirom prsta.

Galerija Yaris Cross

Od prefinjenog dizajna do prostrane unutrašnjosti, istražite načine na koje vam Yaris Cross omogućava da uzmete život u svoje ruke.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više