Avensis

Snaga karaktera

Od 16.990,00 €

 

Uz novi Avensis sigurno ćete biti zapaženi. On je konstruiran prema najstrožijim standardima kvaliteta, efikasnosti i udobnosti. Atraktivan i snažan dizajn je osmišljen u Evropskom centru za dizajn kako bi bio poseban, baš kao i vi.

Novi Avensis je višestruko talentovan automobil. Uživajte u savršeno udobnoj i mirnoj vožnji sa svojom porodicom. Ili impresionirajte kolege u luksuznoj poslovnoj limuzini. Uz to, novi Avensis ima revolucionarni Touch&Go Plus, napredniji multimedijalni sistem sa satelitskom navigacijom, pomoću kog možete da se povežete na internet ili vaš mobilni telefon.

Na raspolaganju su vam dve varijante karoserije, limuzina i karavan. Izbor od četiri dizel i tri benzinska motora, kao i tri menjača svima omogućava uživanje u prednostima napredne Toyotine tehnologije. Unutrašnjost odlikuju materijali vrhunskog kvaliteta, izolacija od buke i vibracija je dodatno poboljšana, a udobnost u kabini podignuta na najviši nivo. I limuzina i karavan su duži od prethodnika za 15 mm. Dinamika vožnje je poboljšana, pa novi Avensis pruža veću vrednost za uloženi novac.

 

 

SASTAVITE VAŠ AVENSIS

KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA
 

 

 

 

Pogledajte više
Prozor koji može da se prevuče

Avensis