Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Predvodnik mobilnosti u budućnosti

Biranjem Toyote vi pravite vrlo pozitivan izbor za budućnost vaše kompanije
i pri tom će svaki vozač biti srećan za volanom.


Inovativnost usmerena na održivu budućnost leži u srcu naše poslovne vizije. Praktikujemo ekološko upravljanje od 360° u svim fazama naših procesa, od proizvodnje do reciklaže. A kada je reč o emisijama, naši hibridi ne samo da spuštaju nivo C02, već pomažu i da se očuva kvalitet vazduha sa nižim nivoima oksida azota (NOx) i čestica čađi (PM). Zato ne čudi što smo imenovani za Najbolji globalni zeleni brend Interbranda u poslednjih par godina.

Kada kupci odaberu Toyotu, oni ne odaberu samo zelenije i čistije – oni odaberu izbor.


Svaki model je projektovan prema specifikacijama vrednim nagrade i sa garantovanim niskim ukupnim troškovima vlasništva. Kao industrijski lideri možemo da ponudimo fleksibilnu hibridnu tehnologiju koja će ispuniti svaku poslovnu potrebu. Od malih, preko porodičnih, do direktorskih automobila, naš bogat asortiman hibrida može da učini srećnim svakog vozača za volanom – ali i svaku firmu srećnom što je napravila mudar izbor. Ne samo za danas, već i za sutra. Jer naša dugoročna istraživanja i razvoj budućih tehnologija tiču se baterija, gorivih ćelija, pa čak i infrastruktura za mobilnost po gradu.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.