Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Posvećenost kvalitetnom iskustvu

Naši proizvodi visokog kvaliteta, tim stručnjaka i odlična usluga
su usmereni ka tome da stvore pozitivno iskustvo za vas i vaše vozače.


Kao vodeći u svetu u hibridnoj tehnologiji već skoro 20 godina, i sa preko šest miliona hibridnih vozila na putevima, imamo pouzdane statističke podatke o kvalitetu naše tehnologije.


Sa dokazanom istorijom malog broja kvarova i nagrađivanim kvalitetom, Toyota je proglašena i rangirana kao „najvrednija automobilska marka na svetu“.


Radimo u partnerstvu sa našim kupcima i nastojimo da svakom obezbedimo sopstvenog i posvećenog savetnika za kupovinu koji će precizno prilagoditi našu ponudu poslovnim potrebama njihove kompanije. Imamo rasprostranjenu maloprodajnu mrežu, a naši namenski poslovni centri nude brojne dodatne pogodnosti, od produženog radnog vremena i ekspresne usluge do WiFi ćoškova i stručnih saveta.


To je sve deo istinske posvećenosti kompanije kvalitetu u kojoj i proizvod i ljudi i usluge moraju da ispune svaku potrebu poslovnih kupaca. To dovodi do pozitivnog iskustva i donosioca odluka o floti i vozača.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.